Ipari Kereskedelemi és Szolgáltató Társas Vállalkozásunkat 2010-ben alapítottuk meg.

Fő tevékenységi körünk egészségügyi kártevőirtására, fertőtlenítésre és madárvédelemre koncentrálódik. Ezen a területen kiváló eredményeket értünk el, ezt a referenciák kellőképpen alátámasztják. Eredményességünk titka, hogy az általunk foglalkoztatott szakembereink (Eü. gázmesterek, kártevőirtó szakmunkások, madárvédelemre szakosodott szakemberek) magas szintű szakmai ismeretekkel , 15-20 éves gyakorlattal rendelkeznek.

Cégünk lépést tart a szakma fejlődésével, ezért az UNIÓS követelményeknek is eleget téve a legújabb és a leghatásosabb irtási technológiát alkalmazzuk, csak és kizárólag az erre vonatkozó jogszabályok által előírt és engedélyezett legmodernebb technikai eszközökkel.

Minden irtási technológiához megfelelő védőfelszereléssel rendelkezünk.

Kártevőirtáshoz, fertőtlenítéshez és madárvédelemhez kapcsolódó adminisztrációs dokumentációkat az erre vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kidolgozva bocsátjuk a megrendelő rendelkezésére.

Szolgáltatásunk kiterjed :

  • egészségügyi intézményekre,
  • vendéglátó és élelmiszeripari üzemekre, létesítményekre,
  • üdülőhelyekre,
  • oktatási intézményekre,
  • parkokra,
  • műemlékekre,
  • bevásárló központokra
  • lakóingatlanokra, társasházakra stb.

Ezeken a területeken nagy tapasztalattal rendelkezünk. Az általunk foglalkoztatott dolgozók munkájukért anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk.

Cégünk létszáma és technikai eszközei nagy kapacitást eredményez, amely lehetővé teszi, hogy az országban egyszerre több területen jelen legyünk.

Alkalmazottaink létszáma mindig a piaci helyzetnek megfelelően orientálódik. Úgy gondoljuk, hogy három alapkövetelmény: szakmai hozzáértés, modern technikai eszközök, helyesen megválasztott irtószer, a pillére annak a jó minőségnek amely jellemző ránk.

Árainkat a mindenkori piaci helyzet és az egészséges versenyszellem figyelembe vételével alakítjuk ki.

ÁNTSZ engedély számunk: IKT.SZ: 3027/5/2010.

TEÁOR számunk : 81-29

Üdvözlettel:

Kertész Csaba

Ügyvezető

Munkatársaink